Keski-Suomen Kiinteistöviesti -lehti

Keski-Suomen Kiinteistöviesti on yhdistyksen oma jäsenlehti, jonka saavat neljä kertaa vuodessa kaikki jäsenyhtiöiden hallitusten varsinaiset jäsenet sekä isännöitsijät. Kiinteistöviesti esittelee lyhyesti taloyhtiöitä koskevat tuoreimmat uutiset ja kertoo taloyhtiöiden remonteista, kiinteistönhoidosta ja hallinnosta. Rekisteröityneet jäsenkäyttäjät voivat lukea Kiinteistöviestin aikaisempia numeroita Taloyhtio.netistä.

Kiinteistöviestin kustantaja on KKY-Palvelu Oy, jonka omistaa Kiinteistöyhdistys.

ISSN 1798-0763

Suomen Kiinteistölehti

Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöiden erikoislehti, joka ilmestyy tuhtina kiinteistönpitoa ja korjausrakentamista käsittelevänä tietopakettina 10 kertaa vuodessa.  Jäsentaloyhtiöiden puheenjohtajat saavat maksutta Kiinteistölehden.

Taloyhtiö voi valita lehden saajaksi muunkin kuin puheenjohtajan. Lehteä kannattaa kierrättää hallituksen jäsenten keskuudessa. Yhdistyksen jäsenet voivat tilata myös Kiinteistölehden lisävuosikertoja edulliseen jäsenhintaan.  Suomen Kiinteistölehden digilehti on ilmainen lisäetu kaikille Suomen Kiinteistöliiton ja Suomen Vuokranantajat jäsenille.

Saat lehden käyttöösi rekisteröitymällä Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokauppaan ja syöttämällä taloyhtiökoodin.  Kiinteistölehteä julkaisee Suomen Kiinteistöliitto ja sen kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

mediatiedot_2018

Kiinteistöviestin ilmoitushinnat ja tietoja ilmoittajille: mediakortti_2018

Lehtien osoitteenmuutokset

Osoitteenmuutokset Kiinteistöviestiin ja Kiinteistölehteen voit tehdä kätevästi yhdellä yhteystietojen päivitys -lomakkeella.

Start typing and press Enter to search