keski-suomen-kiinteistoyhdistys-neuvonta

Neuvonta

Taloyhtiön päätöksenteossa, kiinteistön ja rakennusten pidossa ja muussa toiminnassa voi syntyä tilanteita, jotka eivät ratkea ilman alaan erikoistuneen asiantuntijan neuvoja.

Kiinteistöyhdistyksen henkilökunta antaa hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille asiantuntevaa neuvontaa jäsenkiinteistöjen laki- ja hallintoasioissa, talous- ja verokysymyksissä, teknisissä kysymyksissä ja työsuhdeasioissa. Apu hankaliinkin asioihin löytyy yleensä yhdellä puhelinsoitolla yhdistykseen.

Kun neuvon antaminen edellyttää asiakirjoihin perehtymistä tai henkilökohtainen tapaaminen on muutoin tarpeen, palvelemme toimistolla tai tulemme asiantuntijaksi taloyhtiön hallituksen kokoukseen tai yhtiökokoukseen.

Kysymys ja asiakirjat on myös mahdollista toimittaa sähköpostilla. Jätäthän viestiin yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun puhelimitse yhteydessä.

Kiinteistöyhdistyksen jäsenten käytettävissä ovat myös Suomen Kiinteistöliiton palvelut. Kiinteistöliiton lakimiehet palvelevat puhelimitse. Heiltä jäsentalot voivat saada myös kirjallisen lausunnon kiistanalaisissa ja tulkinnanvaraisissa asioissa tai tilata esim. yhtiöjärjestyksen muutoksen tai muun pienimuotoisen asiakirjan laadinnan.

Talous- ja veroasioissa opastaa kiinteistöalan kirjanpito- ja verokysymyksiin erikoistunut asiantuntija. Energia-asiantuntija opastaa energiatodistuksia koskevissa kysymyksissä sekä antaa tietoa energian käytöstä ja säästöstä. Korjausrakentamisen asiantuntija opastaa korjausrakentamista koskevissa kysymyksissä. Yhdistyksen jäsentalot voivat käyttää Kiinteistöpalvelut ry:n palveluja suoraan palkkaamiensa työntekijöiden työsuhdeasioita koskien.

Start typing and press Enter to search