Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys on kiinteistönomistajien etujärjestö, jossa on jäseninä 1400 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä Keski-Suomen maakunnan alueella.  Toimintamme tarkoituksena on parantaa edellytyksiä kiinteistöjen omistamiseen, niiden kunnosta huolehtimiseen sekä asuntojen ja toimitilojen arvon säilymiseen.

Keskeisiä toimintamuotojamme ovat koulutus ja neuvonta, joita tarjoamme yhtiöiden hallituksen jäsenille, isännöitsijöille ja muille taloyhtiöiden toimijoille. Koulutus on jäsenille maksutonta ja sitä järjestetään eri puolilla maakuntaa.  Toimimme jäsentemme edunvalvojana sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa ja sen 5. suurin jäsenyhdistys. Meillä on edustajia Kiinteistöliiton hallituksessa ja sen eri toimikunnissa. Kiinteistöliiton palvelut ovat jäsentemme käytössä. Olemme myös jäsenenä Kiinteistötyönantajat ry:ssä talonmiesten työsuhdeasioiden osalta.

Jäsenistö
Hallinto
Säännöt
Jäsenmaksut

Jäsenistö

Kiinteistöyhdistyksen jäseninä on asunto-osakeyhtiöitä kuin myös vuokrataloyhtiöitä sekä toimisto- ja liikekiinteistöjä omistavia kiinteistöosakeyhtiöitä ja muita yhteisömuotoisia kiinteistönomistajia. Yhdistys on erityisesti asunto-osakeyhtiöiden yhdistys ja jäsenmäärästä 90 prosenttia on asunto-osakeyhtiöitä.

Jäseniä ympäri Keski-Suomea

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksellä on jäseniä ympäri maakuntaa. Yhdistyksen jäsenistä kolme neljännestä on Jyväskylän seudulta. Viime vuosina jäsenkasvu on ollut voimakasta erityisesti Jämsän, Äänekosken, Saarijärven ja Keuruun seutukunnissa.

Toiminnan tukeminen

Yhdistyksen toimintaa voi tukea liittymällä kannatusjäseneksi. Suurten ja pienten talojen yhdistys  Kiinteistöyhdistys on niin suurten kuin pientenkin taloyhtiöiden yhdistys. Jäseninä on niin pieniä rivitaloja kuin yli sadan asunnon taloyhtiöitä. Jäsentaloyhtiöistä kaksi kolmannesta on kerrostaloyhtiöitä ja kolmannes rivitaloyhtiöitä.

Jäsenmaksut

Taloyhtiöiden jäsenmaksun perusteena on rakennusten tilavuus.  Vuokrataloyhtiöiden ja muiden asuntojen vuokranantajien jäsenmaksun perusteena on asuntojen lukumäärä.  Jäsenmaksut vahvistetaan vuosittain vuosikokouksessa.  Liittymisvuoden jäsenmaksu on puolet normaalista maksusta. Katso lisää jäsenmaksuista >>

Jyväskylän seutu
Jämsän seutu