Jäsenistö

Kiinteistöyhdistyksen jäseninä on asunto-osakeyhtiöitä kuin myös vuokrataloyhtiöitä sekä toimisto- ja liikekiinteistöjä omistavia kiinteistöosakeyhtiöitä ja muita yhteisömuotoisia kiinteistönomistajia. Yhdistys on erityisesti asunto-osakeyhtiöiden yhdistys ja jäsenmäärästä 90 prosenttia on asunto-osakeyhtiöitä. Yhdistyksen toimintaa voi tukea liittymällä kannatusjäseneksi.

Yhdistyksen jäseniä ympäri Keski-Suomea

Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksellä on jäseniä ympäri maakuntaa. Yhdistyksen jäsenistä kolme neljännestä on Jyväskylän seudulta. Viime vuosina jäsenkasvu on ollut voimakasta erityisesti Jämsän, Äänekosken, Saarijärven ja Keuruun seutukunnissa.

Suurten ja pienten talojen yhdistys

Kiinteistöyhdistys on niin suurten kuin pientenkin taloyhtiöiden yhdistys. Jäseninä on niin pieniä rivitaloja kuin yli sadan asunnon taloyhtiöitä. Jäsentaloyhtiöistä kaksi kolmannesta on kerrostaloyhtiöitä ja kolmannes rivitaloyhtiöitä.

Yhdistyksen jäsenmäärä seutukunnittain vuonna 2015

• Jyväskylän seutu 998